Zo vierden Nicolette van Dam en Bas hun eerste jaar als man en vrouw

Nicolette Dam heeft een leuke dag achter de rug! Gisteren was het precies een jaar geleden dat zij en haar man Bas elkaa...

Lees ook

Nicolette Dam heeft een leuke dag achter de rug! Gisteren was het precies een jaar geleden dat zij en haar man Bas elkaar het ja-woord gaven en dat werd uiteraard gevierd. Maar hoe vierden zij hun 1-jarige huwelijk?

Als je een jaar getrouwd bent is het natuurlijk belangrijk om stil te staan bij de bijzondere datum. Daarop besloten Nicolette en haar Bas om iets bijzonders te doen. De keuze viel op een hotelovernachting aan de kust richting in Grand Hotel Huis Ter Duin! Een 5-sterren hotel mét golfclub en een heerlijk uitzicht op de zee is natuurlijk een uitstekende plek om te vieren dat je een jaar getrouwd bent.

Eenmaal aangekomen konden dochters Loly-Lily (4) en Kiki-Kate (1) niet wachten om het zwembad in te duiken. De oudste kreeg zwemles, maar Kiki-Kate wilde niet achterblijven waarop Nicolette besloot om met haar het water in te springen. Lief!

Grote zus zwemles? Ik ook… Ik ook! ? #kikikate

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Maar de meiden hadden daarna nog genoeg energie om lekker te schommelen en waar doe je dat beter dan op het strand? Ook dat moment werd nog even vastgelegd voor alle Instagram volgers van Nicolette.

Bas was tegen die tijd helemaal zen. Hij had er immers een massage van 1,5 uur opzitten, as you do. Niet verkeerd, niet verkeerd.

Mijn onderbroekje voor de komende 1,5 uur ??? #massage #tangadingen

Een foto die is geplaatst door Bas Smit (@basssmit) op

Gisteren was het dan eindelijk zover: precies een jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Na de overnachting in Huis Ter Duin werden Nicolette en Bas wakker gemaakt met een heerlijke taart, champagne en aardbeien. Lekker!

Gefeliciteerd Nicolette en Bas!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook