Zo breng je nepwimpers aan als een pro

Een feestje of een andere speciale gelegenheid is voor iedere vrouw een reden om flink uit te pakken als het om de looks...

Lees ook

Een feestje of een andere speciale gelegenheid is voor iedere vrouw een reden om flink uit te pakken als het om de looks gaat. Een mooie outfit? Check. Haren gekruld? Dubbelcheck. Maar wat make-up betreft is er altijd één ding dat best lastig blijft: nepwimpers aanbrengen. Geloof ons, na het zien van deze video lukt het je echt!

Als er iets moeilijk is, dan is het wel nepwimpers aanbrengen. Vooral als je het niet vaak doet of als het zelfs je eerste keer is lijkt dit een beautyklusje van hel. Maar het hoeft niet heel moeilijk te zijn! Als je de stappen uit de video hierboven volgt kun je rustig je nepwimpers aanbrengen én ervoor zorgen dat ze de hele avond blijven zitten.

Zorg in ieder geval dat je de juist tools in huis hebt. Naast je nepwimpers is het aan te raden om een fatsoenlijke wimperlijn (zoals DUO) in huis te hebben én een pincet om je wimpers aan te brengen. Succes!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook