Nicolette van Dam geeft dochter zwemles

Dat Nicolette van Dam gek is op haar dochters Lola-Lily en Kiki-Kate spat van iedere foto af. Tijdens een bezoekje aan G...

Dat Nicolette van Dam gek is op haar dochters Lola-Lily en Kiki-Kate spat van iedere foto af. Tijdens een bezoekje aan Grand Hotel Huis ter Duin met man Bas en de kinderen besloot Nicolette om haar jongste dochter zwemles te geven. Lief!

Kiki-Kate is nog 1,5 jaar oud, maar als ze zus Lola-Lily (4) in het water ziet wil ze niets liever dan óók in het water springen als we de Instagram foto’s van Nicolette mogen geloven. Zo schreef Nicolette onder haar foto: “Grote zus zwemles? Ik ook… ik ook!” en dus besloot ze om zelf het water in te duiken met de kleine Kiki-Kate. Uiteraard wel met de nodige hulpmiddelen erbij, maar het levert wel lieve plaatjes op.

Kijk maar:

Grote zus zwemles? Ik ook… Ik ook! ? #kikikate

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Is dit niet lief om te zien? Het ziet ernaar uit dat de familie het erg gezellig heeft samen in Noordwijk aan Zee! Na de zwemles waren de kinderen blijkbaar niet moe genoeg, want ze hebben later zelfs nog geschommeld op het strand. Schattig, hè?

Lees ook:

Laatste nieuws