Deze video van Chantal Janzen en zoontje is zó aandoenlijk

Chantal Janzen is behoorlijk privé als het gaat om foto's van haar gezinnetje delen op social media. Nicolette van Dam e...

Lees ook

Chantal Janzen is behoorlijk privé als het gaat om foto’s van haar gezinnetje delen op social media. Nicolette van Dam en Yolanthe doen dat graag, Chantal laat het bij een foto hier en daar. Tot nu! Ze plaatste gisteren namelijk een te lieve video van haar en zoontje James.

Vrienden en collega’s? Daar gaat Chantal Janzen maar al te graag mee op te foto om het vervolgens op Instagram te delen, maar als het om zoon James gaat lijkt ze beschermend. Daarom is het des te leuker om te zien dat ze nu wel een video van haar en James heeft gedeeld. Bovendien zijn de beelden super aandoenlijk. James is zo gek op z’n moeder dat hij niet kan stoppen met kusjes geven.

Eerlijk is eerlijk: niets gaat boven video’s als deze waarin je goed ziet hoe gek BN’ers op hun kinderen zijn, toch? Het regent daarom ook lieve reacties op de Instagram video van Chantal. Zinnen als ‘dit is echt te lief’ inclusief de nodige hartjes worden massaal onder de video geplaatst. Helemaal begrijpelijk als je de beelden ziet.

Bekijk de beelden hieronder:

Chantal Janzen en haar man Marco werden in 2009 ouders van hun zoontje James. Hij is inmiddels 7 jaar oud.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook