Roxeanne Hazes doet een boekje open over plastische chirurgie

Beau Monde had de eer om samen met Roxeanne Hazes om de tafel te zitten, dus daar zeggen we uiteraard geen nee tegen. He...

Beau Monde had de eer om samen met Roxeanne Hazes om de tafel te zitten, dus daar zeggen we uiteraard geen nee tegen. Het werd een gesprek vol onthullingen! Zo deed Roxeanne een boekje open over wat echt is aan haar lichaam en waar ze de natuur een handje moest helpen.

Niet alleen deelt Roxeanne Hazes onzekere momenten, maar ook dingen waar ze wél blij mee is. Haar vollere lippen natuurlijk. “Ik ben erg actief op social media en kreeg vaak de vraag waar ik mijn lippen liet doen.” Voor Roxeanne reden genoeg om open te zijn over haar ingrepen, zelfs als mensen negatief zijn. “Veel mensen reageren negatief omdat ik zo jong ben, maar ik gebruik geen botox. Het zijn lichaamseigen fillers die na een tijd verdwijnen uit je lichaam.”

Maar is Roxeanne dan wel tevreden met zichzelf? Gelukkig wel! “Ik was altijd al tevreden, maar ik vond m’n dunne lippen niet mooi. Ik ben een flinke griet, maar had vroeger geen borsten. Dan moet je de natuur wel een handje helpen.”

Lees het volledige interview in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkel!

Lees ook:

Laatste nieuws