Tooske Ragas gaat ‘no way’ aan de botox

Half Hillywood zit misschien aan de botox, maar als het aan Tooske Ragas (42) ligt blijft ze het liefst zover mogelijk b...

Lees ook

Half Hillywood zit misschien aan de botox, maar als het aan Tooske Ragas (42) ligt blijft ze het liefst zover mogelijk bij de naalden vandaan. Aan 100% NL vertelt ze dat botox echt een no go voor haar is.

Een beetje botox hier en daar is in het wereldje waarin Tooske zich bevindt niet zo gek. Verschillende BN’ers gebruiken hetĀ en praten daar openlijk over. Zo gaf Isa Hoes haar botoxgebruik onlangsĀ nog toe. Tooske praat er ook over, maar vertelt wel aan Lex Gaarthuis dat er in haar gezicht geen naalden komen. Sterker nog, ze is er hartstikke bang voor.

Liever geen naalden en dingen in m’n lijf, dat vind ik hartstikke eng. Ik vind het echt heel eng.

Verder vertelt Tooske dat ze mede dankzij haar genen er hartstikke fris uitziet. Bovendien heeft veel buiten zijn en ‘lekker normaal doen’ ook een positieve invloed op haar huid. Ze geeft de luisteraars mee dat iedereen ouder wordt en dat je dat met zelfspot moet omarmen. Dan heb je helemaal geen botox nodig! Alhoewel, zeg ‘nooit nooit’.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook