De hartverscheurende laatste woorden die prinses Diana tegen haar butler zei

Prinses Diana is bijna twintig jaar geleden omgekomen bij een tragisch ongeluk. Een vreselijke gebeurtenis die bij veel...

Prinses Diana is bijna twintig jaar geleden omgekomen bij een tragisch ongeluk. Een vreselijke gebeurtenis die bij veel mensen in het geheugen gegrift staat. Diana’s butler en vertrouwenspersoon Paul Burrell onthult wat de hartverscheurende laatste woorden zijn die Diana tegen hem zei. 

Tien jaar lang was Paul Burrell de butler van prinses Diana. En niet zomaar een butler. Diana deelde lief en leed met Paul. Hij maakte haar van dichtbij mee en dat is onder andere de reden waarom hij het nog steeds over haar heeft. Paul vertelt in Celebrity Big Brother hoe het allerlaatste gesprek tussen hen ging voordat ze tragisch omkwam in een auto-ongeluk.

Paul onthult dat prinses Diana vlak voor het ongeluk erg somber overkwam. De voormalige butler zegt dat ze ‘wanhopig’ en ‘eenzaam’ was. “Je bent hier als ik weer terug ben, toch?”, vroeg Diana vlak voordat ze wegging. Paul zegt dat de toon waarop ze het vroeg hem zorgen baarde.

Dat was het allerlaatste wat prinses Diana tegen hem zei. Kort daarna hoorde hij het vreselijke nieuws dat Diana betrokken was bij een auto-ongeluk en het helaas niet heeft overleefd.

Lees ook:

Laatste nieuws