Dit zijn de trouwe viervoeters van de royals

De één is een kattenmens, de ander een hondenmens. De royals vallen zonder twijfel in de laatste categorie. De meeste ko...

De één is een kattenmens, de ander een hondenmens. De royals vallen zonder twijfel in de laatste categorie. De meeste koninklijke hoogheden hebben behalve kinderen en personeel, ook trouwe viervoeters door het paleis lopen. 

Zo steekt Queen Elizabeth haar liefde voor Corgi’s niet onder stoelen of banken. De Britse koningin is dol op dit hondenras en is al jaren een trots baasje van meerdere hondjes. Toen de Queen werd gevraagd om op de cover van Vanity Fair te verschijnen, betrok ze meteen haar honden erbij. Nu pronkt Elizabeth samen met haar viervoeters op de voorkant!

Prins William en zijn vrouw Kate zijn van plan om hun gezin verder uit te breiden, na Marvin. Met een schattige puppy, welteverstaan! Naar verluidt willen ze een Bolonka Zwetna adopteren. Ze zouden contact hebben met een Italiaanse fokker. Hoe leuk zou zo’n hondje zijn voor prins George en prinses Charlotte!

Ook onze eigen royals zijn hondenliefhebbers. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een lieve labrador en ook prinses Beatrix heeft door de jaren heen meerdere honden gehad. Alle koninklijke honden zie je in het bovenstaande filmpje.

Lees ook:

Laatste nieuws