Mattie Valk onthult hoe het nu met hem gaat

Mattie's wereld staat op zijn kop sinds het nieuws naar buiten is gekomen dat hij niet de biologische vader van de tweel...

Lees ook

Mattie’s wereld staat op zijn kop sinds het nieuws naar buiten is gekomen dat hij niet de biologische vader van de tweeling is. De radio-dj heeft zijn werk een tijdje neergelegd om dit heftige nieuws te verwerken. Inmiddels is Mattie weer te horen op Qmusic, waar hij ook even vertelt hoe het nu met hem gaat. 

gossip round-up

Het nieuws is nauwelijks te verkroppen. Heel Nederland leeft met de radio-dj mee. Toch slaat Mattie zich er goed doorheen. Na een maand is hij weer achter de microfoon gekropen om de draad weer op te pakken. Toch kunnen veel mensen het niet helpen en vragen zich af hoe het nu met hem gaat.

De radio-dj vertelde tijdens de promotie van de foute party van Qmusic ook even hoe hij nu in zijn vel zit. “Het gaat goed”, zei de dj, “Ik ben blij dat ik weer aan het werk ben.” Hij onthulde dat hij het ‘na een bewogen periode’ weer fijn vindt om zijn ochtendshow met Wietze de Jager te maken. “Het is fijn dat ik ’s ochtends met Wietze weer lekker kan babbelen en plaatjes kan draaien.”

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook