Komt er eindelijk een einde aan familieruzie Yolanthe?!

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft knallende ruzie met haar zus Rebecca. De zussen ruziën al twee jaar, omdat ze het niet een...

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft knallende ruzie met haar zus Rebecca. De zussen ruziën al twee jaar, omdat ze het niet eens zijn over de erfenis van hun vader Xavier. Hij liet zijn kinderen onder meer vastgoed op Ibiza na. Rebecca zou een groter deel willen dan in eerste instantie was afgesproken. Gisteren meldden de zussen zich bij de rechtbank. Is er dan eindelijk een oplossing gekomen?

Beau Monde Awards 2016 Winnares Yolanthe Sneijder-Cabau stylish woman of the year © Inge Hoogland

Yolanthe en zus Rebecca stonden gisteren urenlang tegenover elkaar in de rechtszaal. De deuren van de rechtszaal werden gesloten. Het werd een lange zit. Om 17.00 uur ging het personeel van de rechtbank naar huis, maar binnen ging de zitting na 3,5 nog rustig verder!

Na vijf uur kwam er uiteindelijk een einde aan. De advocaat van Rebecca laat weten dat de ruziënde zussen een regeling hebben getroffen over de erfenis van hun vader. De zaak is een privékwestie en er worden dan ook geen inhoudelijke mededelingen gedaan over de getroffen regeling.

De twee zussen zijn het dus eens geworden over het nalatenschap van hun vader. Laten we hopen dat Yolanthe en Rebecca het nu ook kunnen bijleggen!

Lees ook:

Laatste nieuws