Man Sylvia Geersen reageert op huwelijksproblemen

Afgelopen januari stapte Sylvia Geersen in het huwelijksbootje met de Mexicaanse Rogelio. Maar het prille huwelijk verke...

Lees ook

Afgelopen januari stapte Sylvia Geersen in het huwelijksbootje met de Mexicaanse Rogelio. Maar het prille huwelijk verkeert nu al in zwaar weer. Het topmodel post op Instagram constant cryptische berichten die erop lijken te wijzen dat het niet goed zit tussen haar en haar man. 

“I live to love, I love to live…#newlifebegins #memyselfandi,” schrijft Sylvia bij een foto. En dat zijn niet de enige cryptische berichten die het topmodel de afgelopen tijd op Instagram heeft gezet. “Sometimes you have to unfollow people in real life”, gevolgd door: “Sometimes you need to distance yourself to see things clearly”. Ook verwijderde Sylvia’s man alle foto’s van hen twee.

Alles wijst erop dat Sylvia en Rogelio het moeilijk hebben. Toen Shownieuws de beeldschone brunette vroeg naar de huwelijksproblemen, vertelde ze dat ze nog steeds getrouwd is, maar voorlopig in Nederland blijft. Intussen heeft Rogelio ook gereageerd op de berichten over de moeilijke periode die ze door zouden maken.

Hoewel Rogelio de foto’s van Sylvia had verwijderd, heeft hij nu juist een stroom van foto’s van zijn vrouw geplaatst. “Echte liefde is meer dan alleen emotie, maar waar karakter, respect, trouw en inzet,” schrijft hij bij een foto. Ook noemt hij haar ‘mijn prinses’ en zegt hij ‘zo verliefd te zijn op deze vrouw’.

Het is dus onduidelijk wat er speelt tussen Sylvia en haar man. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje…

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook