Nick Schilder: “Bruiloftsdag was vredig en sereen”

Wedding bells in Hillywood! Niet alleen Lieke van Lexmond stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar grote...

Lees ook

Wedding bells in Hillywood! Niet alleen Lieke van Lexmond stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde, maar ook Nick Schilder zei volmondig ‘ja’ tegen Kirsten Hofstee. De bruiloft vond plaats op het zonovergoten Ibiza. “Ik ben blij dat ik nu eindelijk eens mag zeggen mijn vrouw in plaats van mijn vriendin”, zegt de kersverse bruidegom tegen Shownieuws.

Gisteren was een bijzondere dag voor Nick Schilder en zijn Kirsten. Het pasgetrouwde stel is al meer dan tien jaar samen, maar zijn nu dan echt officieel. Nick vroeg haar in juli 2015 ten huwelijk, en hebben een tijdje gewacht tot hun twee kinderen oud genoeg waren om de grote dag bewust mee te maken.

De bruiloftsdag verliep volgens Nick “vredig en sereen”. Kirsten droeg een jurk van Mary Borsato en de vader van de bruid trouwde het stel. Verder werden ze toegezongen door Martin Nicolai als zijn typetje en Racoon. Kirsten kreeg een prachtige serenade van haar man met een speciaal gemaakt lied voor haar.


Nick en Kirsten gaan voorlopig nog niet op huwelijksreis, want hun kinderen moeten nog naar school.

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook