Zien: koningin Silvia kan niet genoeg van prinses Estelle krijgen

Persoonlijk kunnen we prinses Estelle van Zweden niet vaak genoeg zien. En dat geldt ook voor haar oma, koningin Silvia...

Lees ook

Persoonlijk kunnen we prinses Estelle van Zweden niet vaak genoeg zien. En dat geldt ook voor haar oma, koningin Silvia van Zweden.

Moderne printtechnieken staan voor niets. Dat zagen we al aan de manier waarop prinses Beatrix haar kleindochters koestert. En Fergie haar dochters prinses Beatrice en prinses Eugenie met zich meedraagt. Hip is anders, maar het is wel heerlijk menselijk en getuigt van grote liefde. Bij de zelfhulpgroep hopeloos oncoole smoorverliefde royals kan nu ook koningin Silvia zich aansluiten.

Silvia belt met Estelle
Zweden estelle hoesje Silvia

Kijk eens hoe trots grinnikend koningin Silvia haar mobieltje laat zien. Op het hoesje? De ster van de Bernadottes, prinses Estelle. Wat natuurlijk superschattig is, maar we vragen ons af hoe lang dit vol te houden is, nu Silvia er inmiddels vier kleinkinderen bij heeft. Krijgen die allemaal een eigen dag- van-de-week-hoesje en Estelle dan op vrijdag en in het weekend? Voor je het weet heb je scheve ogen in de familie…

Victoria zette de trend
Zweden estelle hoesje Victoria

Kroonprinses Victoria van Zweden was degene die de Estellehoesjes introduceerde, zowel zij als haar man prins Daniël hebben er eentje als bescherming om hun telefoon. Volgens onze bronnen heeft Victoria niet eens aan haar moeder gevraagd of ze zo’n hoesje wilde, ze trof haar foon gewoon zo aan na een bezoekje. Altijd fijn, zo’n daadkrachtige dochter.

Koningin Sofia doet ook mee

© ANP © ANP

Helemaal nieuw is het niet om te koop te lopen met kinderen en kleinkinderen. Ook koningin Sofia van Spanje werd al eens gespot met een omatas, waarop haar kleinzonen en – dochters afgebeeld staan. Royals, het zijn soms net echte mensen.

Laatste nieuws

Zie ook