Horen: nog niet eerder verschenen muziek van Connie ‘Vanessa’ Witteman

Wil je luisteren! Er is nog nooit eerder verschenen muziek van Connie Witteman op YouTube opgedoken. We kennen allemaal...

Lees ook

Wil je luisteren! Er is nog nooit eerder verschenen muziek van Connie Witteman op YouTube opgedoken. We kennen allemaal nog de diva die in jaren tachtig furore maakte als zangeres Vanessa. Maar dit nummertje kenden we nog niet!

Horen: nog niet eerder verschenen muziek van Connie 'Vanessa' Witteman © ANP

Aan Show.nl vermeldt Connie zelf ‘stom verbaasd’ te zijn over het lekken van het privé-materiaal, bedoeld voor wat anders: “Annemarie van Gaal gaat trouwen. Zij is een vriendinnetje van mij, dus wij waren uitgenodigd. Ik had nog een demo cd. Dus zei ik: ‘als ik nou een leuk filmpje eronder leg met tangodansers, dan kan ik iets leuks maken’.”

Hoe het privé-materiaal op internet gezet heeft kunnen worden is Connie nog altijd onduidelijk: “Misschien is het uit mijn zak gevallen tijdens het fietsen?” Hoe het ook zij, de diva vindt het wel vervelend. “Ik vind het wel vervelend, want ik ga helemaal niet zingen. Althans, daar zijn voorlopig nog geen plannen voor.”

De volledige demo:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook