Doen: deze bizarre lippenhack geeft je lippen een blijvend kleurtje

Geen make-up look is compleet zonder een mooi trendy of nude kleurtje op de lippen. En let's be honest, je gaat ook niet...

Lees ook

Geen make-up look is compleet zonder een mooi trendy of nude kleurtje op de lippen. En let’s be honest, je gaat ook niet de deur uit zonder een lippenstift of gloss. Met deze bizarre lippenhack kan je de stiftjes gerust een keer vergeten!

Twee beautbloggers uit Los Angeles, Nora Mansour en Ani Esmailian, hebben dé beautyhack voor de lippen bedacht. Ze smeren hun lippen in met lijm. Ja, je leest het goed: LIJM. En het effect is best mooi. Je moet alleen wel een paar minuten met een verbaasde blik op je hoofd rondlopen, maar je lippen hebben wel langer kleur.

Nora en Ani gebruiken schoollijm en eetbaar kleurstof om een eigen lip stain te maken. Een lip stain is vergelijkbaar met een glossje, alleen is de lip stain meer blijvend doordat er meer pigment in zit wat in de huid van je lippen kan kruipen. En met schoollijm in combinatie met eetbare kleurstof duurt dat effect net wat langer nog. Goed bedacht!
Doen: deze bizarre lippenhack geeft je lippen een blijvend kleurtje © YouTube

Zelf proberen?

Dat kan! De meiden leggen het je haarfijn uit. Gebruik wel een lijm die geen giftige stoffen bevat, zoals de meeste schoollijmen. En ook belangrijk: eet de lijm niet (dit geldt ook voor snuifjes)!

  • Stap 1
    Meng de lijm met de kleurstof. Hoe donker de kleur op je lippen uiteindelijk wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid kleurstof.
  • Stap 2
    Smeer het mengsel met een kwastje op je lippen. Doe je lippen niet op elkaar, maar hou je mond open tot het droog is.
  • Stap 3
    Voel je weer even kind als je het lijmlaagje van je lippen aftrekt. Et voilà, je lippen hebben een prachtig kleurtje!

Maarrrr, of we het zelf gaan proberen… Wie durft?

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook