Door deze truc zien je wimpers er waanzinnig uit

Het internet is een fantastische plek als je op zoek bent naar de beste beautytips. Zo leerden we onlangs wat dé...

Het internet is een fantastische plek als je op zoek bent naar de beste beautytips. Zo leerden we onlangs wat dé truc is om waanzinnige wimpers te krijgen en we kunnen het niet laten om het met je te delen.

Sommige vrouwen kunnen al niet zonder wimperkruller om hun wimpers een goede lift te geven voordat de mascara wordt aangebracht, maar wat blijkt? Dé tip om je wimpers er nog beter uit te laten zien is door je wimpers eerst nat (of nou ja, vochtig) te maken voor je mascara aanbrengt. Who knew! Haarguru Leanne Citrone zweert hierbij.

Maar waarom zou je dat doen? Leanne vergelijkt het met je lichaam nat maken voordat je bodylotion aanbrengt. “Alles brengt beter en geeft langer resultaat.” Omdat we op de Beau Monde redactie de beroerdste niet zijn, hebben we het even geprobeerd. Toegegeven, het natte gevoel is niet erg fijn, maar de mascara glijdt inderdaad lekker soepel over de wimpers en het resultaat zit er goed uit. Als je echt wil dat je mascara goed blijft zitten is het aan te raden om een waterproof mascara te gebruiken. De formule houdt de krul beter vast en bovendien krijg je dan minder snel vlekjes onder je ogen.

Lees ook:


Laatste nieuws