Lief: prachtige nieuwe foto van Xess Xava

Xess Xava steelt niet alleen het hart van moeder Yolanthe, maar ook van al haar Instagram volgers. Yo heeft wederom een...

Xess Xava steelt niet alleen het hart van moeder Yolanthe, maar ook van al haar Instagram volgers. Yo heeft wederom een prachtig plaatje van haar en haar zoon gedeeld en het is té mooi om niet te delen.

Het regent lieve reacties en hartjesogen onder de Instagram foto. Begrijpelijk, want het plaatje van Xess en Yolanthe is echt prachtig. Op de foto zie je hoe Yolanthe Xess Xava omhoog houdt terwijl op de achtergrond de zon in het water zakt. De liefde spat eraf en zo te zien genieten ze met volle teugen op hun lievelingseiland Ibiza!

Dit is de lieve foto van Xess:

If I had to choose between loving you and breathing.. I would use my last breath to tell you.. I love you.. ??

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op


Bij de foto schrijft Yo dat als ze zou moeten kiezen tussen houden van hem of ademhalen, dat ze met haar laatste adem zou zeggen hoeveel ze van hem houdt. Ahhh, daar gaat je hart toch van smelten? Iedere keer weer laat ze zien hoe sterk haar liefde voor Xess is. Je kan alles over haar zeggen, maar hier valt niets op aan te merken! Bovendien: groeit Xess niet als kool? We zijn benieuwd hoe hij er over een paar maanden uitziet.

Lees ook:

Laatste nieuws