Ex van prins Harry herenigd met prinses Eugenie

Het ziet ernaar uit dat het helemaal niet zo erg is om een ex van prins Harry te zijn! Chelsy Davy, bekend van de knippe...

Lees ook

Het ziet ernaar uit dat het helemaal niet zo erg is om een ex van prins Harry te zijn! Chelsy Davy, bekend van de knipperlichtrelatie met Harry dat duurde van 2004 tot 2010 (!), kan namelijk nog hartstikke goed opschieten met de Britse royals. Sterker nog, bij de lancering van haar nieuwe sieradenlijn was prinses Eugenie gewoon aanwezig om Chelsy te steunen.

Zo kan het dus ook! De lach op het gezicht van Chelsy zegt genoeg: ze is oprecht blij dat prinses Eugenie aanwezig is om haar te supporten tijdens de lancering van haar sieradenlijn. Hiermee laten ze zien dat ze nog steeds vrienden zijn, ondanks dat Chelsy geen deel meer uitmaakt van Harry’s leven. Alhoewel, die twee schijnen ook nog prima met elkaar door één deur te kunnen, maar daar blijft het ook bij.

ex van prins harry © Getty Images

Ondertussen timmert Chelsy, inmiddels 30 jaar, hard aan de weg met haar AYA sieraden. Misschien om niet meer alleen gezien te worden als ex van prins Harry en naam voor zichzelf te maken? Hoe dan ook, ze was in ieder geval erg blij dat Eugenie haar gezicht even liet zien. De twee omarmen elkaar stevig en poseren zelfs nog even voor een foto. Chelsy in het wit en Eugenie in het zwart zien er allebei fantastisch uit, maar hé: je verwacht niet anders, natuurlijk.

ex van prins harry © Ben A. Pruchnie/Getty Images

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook