Sunnery doet een boekje open over het huwelijk met Doutzen

DJ Sunnery James en topmodel Doutzen Kroes leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar bozen tongen beweren dat hun h...

Lees ook

DJ Sunnery James en topmodel Doutzen Kroes leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar bozen tongen beweren dat hun huwelijk niet zo perfect is als het lijkt. Sterker nog, er zou een scheiding aankomen. Sunnery besloot om een boekje open te doen.

Doutzen en Sunnery ervaren niet alleen maar de leuke dingen van roem, maar ook de keerzijde. Zo schrijven roddelbladen dat hun huwelijk slecht loopt en dat de twee staan ruziën op straat. Het bleef heel even stil, totdat Sunnery besloot om voor de camera’s te vertellen hoe het écht zit tussen de twee. Kloppen de geruchten of is het klinkklare onzin?

Als je de video hierboven hebt gezien weet je het: de scheidingsgeruchten kunnen naar het land der fabelen worden gestuurd. Toen het koppel las dat de bom was gebarsten tussen de twee zaten ze samen een wijntje te drinken, aldus Sunnery. Volgens hem genieten ze volop van hun gezin en gaat het verder goed tussen de twee. Waar de geruchten vandaan komen is dus niet bekend, maar daar weet hij wel het antwoord op: zodra media een foto zien verzinnen ze er gewoon een verhaal bij. Goed om te horen dat het dus wél hartstikke goed gaat met het knappe koppel!

En zo reageert Doutzen:

?? in Rome…[email protected]

Een video die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook