Deze video van Jim Bakkum is érg pijnlijk

Het leven van een acteur gaat niet altijd over rozen en Jim Bakkum is absoluut iemand die daarover kan meepraten. Voor z...

Lees ook

Het leven van een acteur gaat niet altijd over rozen en Jim Bakkum is absoluut iemand die daarover kan meepraten. Voor zijn rol in de film Onze Jongens moet hij namelijk veel pijn lijden en dat moest voor de Instagram volgers vastgelegd worden.

Op Instagram laat Jim Bakkum weten dat de stripscènes voor Onze Jongens eraan komen ? wij zien de Magic Mike-beelden al voor ons… Veelbelovend! ? en dat betekent in zijn geval dat hij glad moet zijn. Erg glad. Aangezien hij, net als iedere andere man, haar op zijn lichaam heeft staan betekent het dat Jim onder een waxbeurt niet uitkomt. We kunnen je alvast vertellen dat hij nu écht weet hoe het voelt om vrouw te zijn. Arme Jim heeft pijn, maar stiekem is het ook een tikje grappig om te zien dat een man een behandeling ondergaat waar vrouwen voornamelijk een afspraak voor maken.

Tja, als je wordt opgedragen om glad op de set te verschijnen ontkom je niet aan een flinke waxsessie. Ondertussen herhaalde hij continu in zijn hoofd ‘mijn vrouw is twee keer bevallen’, maar dat nam de pijn uiteraard niet weg. We moeten toegeven dat hij zich groot houdt, want het ziet er inderdaad érg pijnlijk uit. Bekijk de video:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook