Prins Harry wordt ten huwelijk gevraagd en zegt NEE

Het lijkt de goede kant op te gaan met het liefdesleven van prins Harry. Dat hij van popprinsessen houdt is geen geheim...

Het lijkt de goede kant op te gaan met het liefdesleven van prins Harry. Dat hij van popprinsessen houdt is geen geheim ? nieuwste aanwinst: Ellie Goulding ?, maar dat hij degene zou zijn die ten huwelijk wordt gevraagd, zagen wij in ieder geval niet aankomen.

Prins Harry is door niemand minder dan een 6-jarig meisje ten huwelijk gevraagd en wat blijkt? Hij zit de komende tijd niet op een huwelijk te wachten en zei dus vriendelijk nee. Het leeftijdverschil vond ‘ie toch iets te groot. De prinsessendroom van het meisje valt hierbij dus in duigen. Tja, hij leek meer geïnteresseerd te zijn in rugby dan huwelijksaanzoeken, want voor de rugby kwam hij tenslotte ook.

Harry deed zelfs nog even met met het Under 20 rugby team van Engeland en ondanks de nodige ‘ik heb een slechte rug’-opmerkingen bracht hij het er goed vanaf. En dat in zijn nette witte blouse en strakke broek! Kijk maar:

De prins kijkt hier nog toe…

Maar komt ook zelf nog in actie:

Lees ook:

Laatste nieuws