Dit is de nieuwe vriend van Katie Holmes

Groot nieuws: E! Online kan officieel bevestigen dat Katie Holmes niet langer vrijgezel is. Na haar huwelijk met Tom Cru...

Lees ook

Groot nieuws: E! Online kan officieel bevestigen dat Katie Holmes niet langer vrijgezel is. Na haar huwelijk met Tom Cruise leek het stil te zijn wat betreft haar liefdesleven. Tot nu! De nieuwe vriend van Katie Holmes is namelijk niemand minder dan de acteur Jamie Foxx.

Claudia Jordan, ooit een housewife in het programma The Real Housewives of Atlanta, vertelt in een podcast dat Katie haar liefde heeft gevonden in Jamie. Zij is een vriendin van hem en kan daarom vertellen dat hij ‘erg gelukkig met Katie is’.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde gaan rondom het liefdesleven van Katie. In januari, maanden geleden inderdaad, werd ze al gespot met een ring om haar vinger. Het zag er niet alleen naar uit dat ze een relatie had, maar dat ze misschien ook wel verloofd was. De vertegenwoordigers van zowel Katie als Jamie ontkennen dat (uiteraard) wanneer ze kunnen en zelfs Jamie beweert al jarenlang dat de twee ‘gewoon vrienden’ zijn. Met benefits of niet, het is fijn voor zowel Katie als Jamie dat ze gelukkig zijn! Het is haar in ieder geval van harte gegund, toch?

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook