Zó viert prins William vandaag zijn verjaardag

  Hoera! Prins William is vandaag een jaartje ouder geworden. De Britse royal mag alweer 34 kaarsjes uitblazen. De grote...

Lees ook

 

Hoera! Prins William is vandaag een jaartje ouder geworden. De Britse royal mag alweer 34 kaarsjes uitblazen. De grote vraag is: hoe viert William vandaag zijn verjaardag? Beau Monde zocht het uit. 

Feest in het Britse koningshuis! Prins William kwam 34 jaar geleden ter wereld. De prins heeft zijn nieuwe levensjaar alvast goed ingeluid. Hij werd vandaag niet wakker in zijn paleis in Engeland, maar was vanochtend in Frankrijk. Hij is een groot voetbalfan en gisteravond reisde hij speciaal af naar Frankrijk om het Britse voetbalelftal aan te moedigen.

De prins bracht de eerste uren van zijn verjaardag door in Saint Etienne. Dat is de plek waar de voetbalwedstrijd tussen Engeland en Slowakije plaatsvond. William moest dus nog even wachten op felicitaties van zijn vrouw Kate en kinderen George en Charlotte.

Prins William is vanochtend vroeg vertrokken uit Saint Etienne om terug te gaan naar Engeland. Daar zal hij zijn verjaardag ‘in privésferen’ vieren, meldt een bron aan People.

Lees ook: 

 

Laatste nieuws

Zie ook