Onthuld: déze BN’er is zwanger!

Babyboom onder de celebs! Zowel in Holly- als Hillywood zijn er op dit moment veel vrouwen in verwachting. En daar is er...

Lees ook

Babyboom onder de celebs! Zowel in Holly- als Hillywood zijn er op dit moment veel vrouwen in verwachting. En daar is er nu nog één bijgekomen! John Ewbank en zijn verloofde Kelly verwachten hun eerste kindje.

Het stel maakte het blijde nieuws bekend op Instagram. “A little miracle is on it’s way! Zo blij en dankbaar,” schrijft John bij de foto. En de babybuik is al te zien! Ook Kelly heeft een foto met beginnende babybump geplaatst. Onder foto’s regent het met felicitaties en positieve reacties.

Afgelopen december werd bekend dat John en Kelly gaan trouwen. De tortelduifjes hebben echter geen flauw idee wanneer ze in het huwelijksbootje stappen. “Ik heb nu een redelijk drukke zomer en ook een drukke periode gehad. Kel ook, dus in september gaan we eens kijken wanneer we dat gaan laten gebeuren,” aldus John tegen Shownieuws. Dit nieuws heeft natuurlijk ook invloed op de trouwplannen. Eén ding is zeker: John en Kelly zijn helemaal in de wolken met de zwangerschap.

John heeft al een dochter uit zijn huwelijk met Vivian Reijs.


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook