FOTO: Muck is beter en kan weer lachen!

Het is alweer ruim een week geleden dat Kim Kötter en Jaap Reesema de schrik van hun leven kregen. Kim trof hun zoontje...

Lees ook

Het is alweer ruim een week geleden dat Kim Kötter en Jaap Reesema de schrik van hun leven kregen. Kim trof hun zoontje in kritieke toestand aan in zijn wieg. Muck werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek een A.L.T.E. te hebben gehad. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met de kleine man.

Muck, het pasgeboren zoontje van Kim en Jaap, is weer helemaal beter! Een week geleden ging het namelijk helemaal niet zo goed met hem. “Muck heeft ons enorm laten schrikken met een A.L.T.E. Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten,” schrijft Kim op Instagram.

De kleine jongen is gelukkig weer thuis en het gaat goed met hem. Hij kan zelfs lachen! Zijn trotse ouders delen een kiekje van de lachende Muck op Instagram. “Ik kan lachen!” staat er bij de foto op zijn eigen Instagramaccount. Zo zoet, al helemaal omdat hij er een korte tijd geleden helemaal niet zo leuk bij lag. Laten we hopen dat hij zijn ouders nooit meer zo laat schrikken!


Lees ook: Kim Kötter deelt haar zwangerschapskwaaltje

Laatste nieuws

Zie ook