Zien: zó draagt prinses Beatrix haar kleindochters altijd bij zich

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn niet de enige met een druk programma. Ook prinses Beatrix haar ag...

Lees ook

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn niet de enige met een druk programma. Ook prinses Beatrix haar agenda staat nog vol met koninklijke verplichtingen. En omdat oma Beatrix stiekem helemaal niet zonder haar kleinkinderen kan, heeft ze deze fan-tas-tische manier gevonden om haar kleinkids altijd bij zich te hebben.

Adorable!

Dit is ongetwijfeld het meest schattige accessoire wat je een oma kunt geven. Zou de prinses het idee van Sarah ‘Fergie’ Ferguson ‘geleend’ hebben? De 78-jarige Oranje-matriarch was afgelopen woensdag aanwezig bij de uitreiking van de Zilveren Anjers in het Koninklijk Paleis te Amsterdam. En tja, dan zijn alle ogen natuurlijk op de prinses gericht. Wat de fotograven dan snel ontgaat, is de portier. Maar laten wij die nu niet uit het oog verloren zijn!

De portier droeg na afloop alle tasjes van prinses Beatrix. En laat een van die tassen nu een prachtig canvas bevatten van haar drie kleinkinderen, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane ?. Wat een plaatjes. Niet gek dat de trotse oma deze drie guitige koppies altijd bij zich wil dragen (meer foto’s op Hello!).

Laatste nieuws

Zie ook