Zo moet het niet: 6 lelijke hoeden

Bij een groot evenement als de Royal Ascot waar zelfs belangrijke mensen als Queen Elizabeth aanwezig zijn, verwacht je...

Lees ook

Bij een groot evenement als de Royal Ascot waar zelfs belangrijke mensen als Queen Elizabeth aanwezig zijn, verwacht je een strikte dresscode. De policy werd dit jaar alleen flink geschonden door sommige bezoekers… De lelijke hoeden die zij droegen waren alles behalve Royal Ascot-waardig.

We kunnen ons zo voorstellen dat de Queen haar ogen af en toe flink heeft geknepen en een stijve upperlip heeft opgezet, want oei: sommige hoeden die dames meebrachten naar de Royal Ascot waren eh… niet erg mooi. Het is overduidelijk dat niet iedereen heeft afgekeken bij Elizabeth en andere Britse royals, want zij liepen er wél fantastisch bij.

Deze (lelijke) hoeden zijn echter minder geslaagd. Let op dames, zo heurt het dus niet.

lelijke hoeden © Chris Jackson/Getty Images

Anouska Lancaster draagt een heel vogelnest op haar hoofd dat ontworpen is door Pearls and Swine. Toegegeven, het is kleurrijk, maar om nu met een neppe papegaai rond te lopen?

lelijke hoeden © Chris Jackson/Getty Images

Deze vrouw wil zo graag dat Groot-Brittannië uit de EU stapt dat ze compleet in ‘Brexit vote’ ten tonele verschijnt. Ze lieten toch geen mensen binnen die slecht gekleed waren…?

lelijke hoeden © Charlie Crowhurst/Getty Images

Dag 2

Op de tweede dag van Royal Ascot ging het er niet bepaald beter aan toe.

lelijke hoeden © Harry Trump/Getty Images

Dag 4

Dag 4 van de Royal Ascot stond niet alleen letterlijk in het teken van paarden, maar ook figuurlijk als we deze hoed zien.

lelijke hoeden ©Chris Jackson/Getty Images

Actrice Anna Friel liep met deze hoofddeksel rond op dag 4. Tja, het past wel bij haar jurk, maar daar is alles ook mee gezegd.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook