Waarom je oude bh’s NU moet weggooien

Toegegeven, veel vrouwen maken zich er schuldig aan: te oude bh's houden én dragen. En dan in het bijzo...

Lees ook

Toegegeven, veel vrouwen maken zich er schuldig aan: te oude bh’s houden én dragen. En dan in het bijzonder push-up bh’s. Maar als je niet wil dat het volgende gebeurt, dan kun je ze het beste per direct weggooien.

De Amerikaanse Kirsten King – ze werkt voor BuzzFeed – ondervond namelijk zélf wat er gebeurt als je oude bh’s blijft dragen. Zij trok wederom haar geliefde push-up bh van Victoria’s Secret aan en wat bleek? Tijdens een avondje uit ontstond er ineens een gekke vlek op haar shirt. Eerst besteedde ze er niet veel aandacht aan, maar gek genoeg bleef de vlek groter worden.

Tot overmaat van ramp bleek thuis dat haar bh onder een rare substantie zat. Het leek wel olie! Kirsten besloot om de bh open te knippen en wow, wat ze toen zag… Er zit dus blijkbaar een vloeistof in de bh en omdat dit Victoria Secret gevalletje al zo oud was begon het dus te lekken (!). Na wat ‘onderzoek’ (Google) kwam ze erachter dat ze niet de enige is die dit heeft meegemaakt. Om het verhaal nog erger te maken zit zo’n zakje vloeistof in normale push-up bh’s (of dat in Nederland geldt is de vraag) én kreeg ze de rare vlek niet uit haar kleding.

oude bh's
© Lizz Warner/BuzzFeed

Laat dit dus een goede les zijn: gooi oude bh’s écht weg.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook