Dit Zara nieuws verandert shoppen voorgoed

Voor alle fervente shoppers die een rondje Zara nooit overslaan is er goed nieuws, want de keten heeft een grote verande...

Lees ook

Voor alle fervente shoppers die een rondje Zara nooit overslaan is er goed nieuws, want de keten heeft een grote verandering aangekondigd. Deze verandering betekent dat shoppen zoals het nu is straks compleet verandert!

Wil je mooie, trendy kleding kopen voor een zachte prijs? Dan zit je bij Zara goed, dat weet iedereen. Daarom is het negen van de tien keer super druk als je een filiaal binnenstapt. Tot grote ergernis van jezelf als je kledingstukken wil passen en afrekenen. De rijen zijn eindeloos lang, maar daar komt nu dus verandering in!

In de toekomst kun je zelf je kleding afrekenen. Hoe? Je bent vast wel bekend met de zelfscankassa’s in supermarkten. Dat ga je precies terugzien bij Zara, maar dan natuurlijk wel de chique variant. In sommige (Spaanse) filialen spot je ze al, maar het wachten is totdat het naar Nederland komt. De rijen worden hierdoor als het goed is aanzienlijk korter waardoor shoppen een stuk sneller gaat. We kunnen niet wachten!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook