Deze bekende actrice komt uit de kast

Opgroeien in de spotlights is niet makkelijk, vooral niet als je als kind ineens heel bekend werd. Hetzelfde geldt waars...

Lees ook

Opgroeien in de spotlights is niet makkelijk, vooral niet als je als kind ineens heel bekend werd. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor Mara Wilson, die doorbrak door Matilda te spelen in de gelijknamige film. Nu, op 28-jarige leeftijd, durft ze als bekende actrice publiekelijk uit de kast te komen.

Als bekende actrice in Amerika is het niet altijd even makkelijk om iedereen te laten weten dat je gevoelens hebt voor zowel mannen als vrouwen, helemaal niet als mensen ervan uitgaan dat je hetero bent. Mara Wilson hield het al die tijd geheim, maar door de aanslagen in Orlando kon ze het niet langer voor zich houden. Ze besloot om een reeks tweets te versturen waarin ze vertelt dat ze biseksueel is.

Mara kiest ervoor om op dit moment geen interviews te geven over dit onderwerp. Begrijpelijk, want waarschijnlijk was het lastiger om dit nieuws naar buiten te brengen dat ze doet lijken. Gelukkig heeft ze veel support gekregen van de mensen op Twitter en laat ze weten dat dit haar goed doet!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook