Dé beautytip om er altijd fris en wakker uit te zien

Of je nu 4 of 8 uur slaapt per nacht, soms word je wakker met een vermoeide blik in je ogen. Een blik die je vaak niet w...

Lees ook

Of je nu 4 of 8 uur slaapt per nacht, soms word je wakker met een vermoeide blik in je ogen. Een blik die je vaak niet wegkrijgt na een warme douche en een kop koffie. What to do? De volgende beautytip is dé tip om er altijd fris en wakker uit te zien. Niemand die dan nog ziet dat je niet lekker hebt geslapen!

Sommige mensen kunnen niet opstarten zonder een kop koffie, maar guess what? Er is niets wat een wit of huidkleurig oogpotlood niet kan oplossen. Misschien voel je je niet fris en fruitig, je kunt het wél faken! Zo’n oogpotlood is namelijk perfect om vermoeide ogen binnen twee seconden weer levendig te maken.

Hoe werkt het? Allereerst moet je dus eerst zo’n wit of huidkleurig oogpotlood in je bezit krijgen (zie hieronder). Daarna is het belangrijk dat je ’s ochtends één stap aan je dagelijkse routine toevoegt en dat is je waterlijn inkleuren met dit oogpotlood. Je weet wel, dat stukje huid onder je ogen dat vaak rood is waardoor je er dus moe uitziet. Door precies daar oogpotlood aan te brengen neutraliseer je de rode kleur en lijken je ogen een stuk witter. Ideaal voor vrouwen die niet iedere nacht genoeg uren slaap meepakken. Beautytip 2: kies een oogpotlood uit dat een (parelmoer) glans heeft, daardoor stralen je ogen nog meer! En vind je wit te wit? Kies dan voor lichtroze.

Shop je oogpotlood hieronder:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook