ZIEN: Linda de Mol showt haar waanzinnige lichaam in bikini

Een superstrakke buik, slanke armen en opgepompte borsten. Linda de Mol pronkt met haar bikinibody op de cover van de ni...

Lees ook

Een superstrakke buik, slanke armen en opgepompte borsten. Linda de Mol pronkt met haar bikinibody op de cover van de nieuwe LINDA. Nee, Linda heeft niet kneiterhard getraind voor deze covershoot. Het is allemaal een knap staaltje Photoshopwerk! 

De presentatrice is wel gewend dat haar bovenarm iets smaller wordt gemaakt en haar huid egaal, maar Linda is vrijwel onherkenbaar op de cover van de nieuwe LINDA. Geen zorgen, het is allemaal met opzet. Het thema is namelijk #LOVEMYLIFE, oftewel: het grote Photoshopnummer. Vandaar het afgetrainde lichaam, de zomerse tan en de duckface.

Hoewel de BN’er best zo’n lichaam zou willen hebben, kleven er volgens Linda ook veel nadelen aan ‘de Photoshopcultuur’. Veel mensen shoppen niet alleen hun foto’s, maar het liefst hun hele leven: “Nooit zien we een foto van het hoofd met zonneallergie. Nooit de rommelkamer die nog opgeknapt moet worden, maar het geld is op. Nooit de kapotte uitlaat, de striae, de vergeten verjaardag, de ontslagbrief, de sperziebonen.”

In het nieuwe LINDA.-nummer komt alles over dit onderwerp aan bod. Zo staat er een geshopte fotoshoot met Sophie Hilbrand in waarbij klassieke Photoshop-fails zijn gemaakt. Het is de bedoeling dat jij de foutjes spot.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook