Kate Middleton: “Prinses Charlotte is niet zo lief als ze eruitziet”

Prinses Charlotte kwam ruim een jaar geleden ter wereld. Het prinsesje is de kers op de taart voor haar ouders - en het...

Prinses Charlotte kwam ruim een jaar geleden ter wereld. Het prinsesje is de kers op de taart voor haar ouders – en het Britse volk. Er wordt zelfs gesproken van ‘The Charlotte Effect’: alles wat de kleine dame draagt, is binnen no time uitverkocht. Prinses Charlotte is immens populair, maar ze is zeker niet zo zoet als ze eruitziet!

Moeder zijn is een uitdaging. Oók voor hertogin Kate! De Britse royal raakte tijdens de receptie in Guildhall voor de ceremonie van de verjaardag van de Queen in gesprek met Glynnis Double, vrouw van de Remembrancer (Paul, de man die de ceremonie in goede banen leidde). Ze praatten over koetjes en kalfjes, en ook de kinderen kwamen ter sprake.

“De hertogin vertelde dat ze blij was om erbij te zijn en hoe prachtig de ceremonie was,” zei Mrs. Double tegen Daily Mail. “Als moeder zijnde vroeg ik Kate naar haar kinderen en zei ik dat we prinses Charlotte allemaal zo’n schatje vinden. Daarop zei Kate: ‘Oh, ze is heel schattig, maar ze is een pittige tante.'” Daarna vroeg Glynnis naar prins George. De Britse hertogin wist te vertellen dat hij een ontzettend lief jongetje is. “Ze zei dat ze hoopt dat George zijn zusje in toom houdt!” aldus mrs. Double.

Dat Kate zich mengde was een grote verrassing voor Glynnis en de andere genodigden. Ze hadden niet verwacht dat ze met haar konden praten. Mrs. Double noemde het een eer om met haar te praten. “Ik had niet verwacht dat we elkaar zouden ontmoeten. Kate was ontzettend aardig en heel, heel mooi”, aldus Glynnis.

Lees ook: 

Laatste nieuws