Meg Ryan vrijwel onherkenbaar na plastische chirurgie

Meg Ryan was één van de populairste actrices in de jaren '90. De blondine is niet alleen goed in haar werk, maar bracht...

Meg Ryan was één van de populairste actrices in de jaren ’90. De blondine is niet alleen goed in haar werk, maar bracht ook veel mannenharten op hol met haar schoonheid. Er zijn inmiddels wat jaren verstreken en daarmee is ook Megs uiterlijk veranderd. De Hollywoodster doet echter niet aan natuurlijk ouder worden…

Het is geen geheim dat Meg Ryan weleens naar de plastisch chirurg gaat, maar toch is haar uiterlijk wéér onderwerp van gesprek geworden. De Tony Awards werden zondagavond uitgereikt, maar de aandacht ging niet echt uit naar de prijswinnaars. In plaats daarvan was de aandacht gevestigd op één van de uitreikers: Meg. Toen zij op het podium verscheen, begon het gefluister.

Meg liet veel mensen schrikken met haar ‘nieuwe’ uiterlijk en al gauw barstte de kritiek los op social media. Er is geen rimpeltje te bekennen op het gezicht van de actrice, ook al is ze al 54 jaar. Ook haar opgeblazen wangen en volle lippen shockeerden veel fans.

De ster heeft in een eerder interview gezegd dat ze geen aandacht probeert te schenken aan de opmerkingen over haar uiterlijk. “Er is veel haat in de wereld. Het is makkelijk om iemand te veroordelen. Stel je voor om een hater te zijn, hoe stom is dat! Soms praat ik wel over mijn uiterlijk met mijn vriendinnen, maar meestal praten we over dingen die écht belangrijk zijn zoals kinderen die opgroeien, wat we eten, wat we inademen.”

Lees ook: Deze celebs gingen écht te ver met plastische chirurgie

Laatste nieuws