Déze BN’er geeft botoxgebruik toe

Botox is nog steeds een taboe, terwijl steeds meer vrouwen een bezoekje brengen aan een kliniek voor een prikje. Oók BN'...

Lees ook

Botox is nog steeds een taboe, terwijl steeds meer vrouwen een bezoekje brengen aan een kliniek voor een prikje. Oók BN’ers. Er zijn maar weinig sterren die eerlijk zijn over hun botoxgebruik. Toch heeft een BN’er besloten om eerlijk te zijn over dit onderwerp.

Isa Hoes heeft toegegeven om weleens botox te gebruiken. Dat onthult ze naar aanleiding van de aankondiging van haar nieuwe boek. Isa is namelijk druk aan het pennen: “Het is geen roman”, vertelde Isa gisteren in Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Het wordt een beautyboek! “Het heeft te maken met het uiterlijk van de vrouw, botox, ouder worden, enzovoorts.” Isa viert maandag haar 49ste verjaardag en worstelt – zoals bijna elke vrouw – met het ouder worden. Ze geeft toe dat ze het moeilijk vindt om op een natuurlijke manier ouder te worden: “Mogelijk, maar lastig.”

Isa Hoes nieuwe vlam © Hollandse Hoogte

Toch is ouder worden geen straf voor de actrice. Sterker nog, ze zit lekkerder in haar vel dan ooit! “Ik vind mezelf steeds knapper worden eigenlijk. Mag ik dat van mezelf zeggen? Al heb ik heus wel wat laten doen aan mezelf.” Isa onthult dat ze geregeld botox laat inspuiten. “Ik had tien jaar geleden al erg veel last van tranende ogen. Toen zei iemand dat ik dan eens botox moest proberen, dus dat doe ik nu zo’n twee keer per jaar.”

Lees ook: 8 tips om rimpels te voorkomen

Laatste nieuws

Zie ook