Je gelooft nooit hoe Zack van Saved By The Bell er nu uitziet

Wie had er vroeger géén crush op Zack Morris uit Saved By The Bell! Hij hing bij meisjes op posters in de slaapkamer en...

Lees ook

Wie had er vroeger géén crush op Zack Morris uit Saved By The Bell! Hij hing bij meisjes op posters in de slaapkamer en had fans aan de buis gekluisterd. Met zijn blonde lokken, lieve glimlach en brede torso bracht hij vele meidenharten op hol. Maar inmiddels is er veel veranderd. Die Zack van vroeger herken je niet meer terug! 

Zack uit Saved By The Bell is ongetwijfeld dé hunk van de jaren ’90. Eén ding is zeker: acteur Mark-Paul Gosselaar had aan aandacht geen gebrek. Hij claimt zelfs dat hij de drie meiden uit de serie heeft gedatet! We zijn nu 24 jaar verder sinds de serie is gestopt en Mark-Paul is all grown up. Sterker nog, je herkent de stoere tiener niet meer terug!

Mark-Paul is inmiddels 42 jaar oud. De acteur heeft zijn blonde lokken ingewisseld voor een donkere coupe. Om nog maar de zwijgen over die baard! Het mag duidelijk zijn: er is niks meer over van Zack. Hij is nog steeds knap, maar lijkt niet meer op de tiener die hij ooit was.

Mark-Paul is twee keer getrouwd geweest in zijn leven. Hij is de vader van zoon Michael en dochter Ava uit zijn eerste huwelijk, en zoon Dekker en dochter Lachlyn uit zijn tweede huwelijk met Catriona McGinn. Zij zijn nog steeds samen. Mark-Paul verdient nog steeds de kost als acteur. Dit najaar is hij te zien in de nieuwe Amerikaanse serie Pitch.

Lees ook: Zo ziet de dochter van Anna Nicole Smith er nu uit

Laatste nieuws

Zie ook