Rode wijn is schijnbaar hét geheim voor fantastisch haar

Haal je inner Olivia Pope naar boven, want er is nóg een reden om rode wijn niet op te geven. Niet alleen staat één glas...

Lees ook

Haal je inner Olivia Pope naar boven, want er is nóg een reden om rode wijn niet op te geven. Niet alleen staat één glas gelijk aan een uur sporten en helpt een glas rode wijn drinken voor het slapen met afvallen. Wist je al dat rode wijn hét geheim is voor mooi en lang haar? Nee? Wij zijn net zo verrast.

Olivia Pope’s haar zit niet zo perfect omdat ze in iedere Scandal aflevering een glaasje rood sipt, daar heeft ze namelijk een team aan stylisten voor. Het geheim achter een fantastische coupe is niet alleen een even fantastische kapper, maar ook haarproducten die rode wijn bevatten. Althans, als we de man achter het haar van Dita von Teese moeten geloven. John Blaine is degene die met zijn nieuwe haarlijn Vine de la Vie iedereen mooi haar wil geven en weet je wat? Misschien is rode wijn voor je haar zo slecht nog niet.

De wijn die gebruikt wordt voor de producten bevat actieve polyfenolen, wat volgens onderzoek betekent dat het beschadigd haar herstelt én versterkt. Het heeft alleen geen zin om je glas Merlot letterlijk in je haren te smeren en daarom vraagt John Blaine tussen de 35 en 45 dollar voor zijn ‘magische’ producten. Het klinkt in ieder geval veelbelovend.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook