Dit nieuws moet zwaar zijn geweest voor Yolanthe

De verjaardag van je man is ieder jaar een grote dag in je leven, ook als je Yolanthe heet. Het is echter minder leuk al...

Lees ook

De verjaardag van je man is ieder jaar een grote dag in je leven, ook als je Yolanthe heet. Het is echter minder leuk als je je man helemaal niet ziet op zijn verjaardag… Want wat blijkt? Ze was dit jaar in het buitenland voor werk!

We kunnen het ons voorstellen dat Yolanthe het zwaar had dat ze Wesley niet eens op zijn 32ste verjaardag kon zien. Natuurlijk komt het in ieder huwelijk voor dat je werkt op de verjaardag van je man, maar dan heb je vaak nog wel één dagdeel dat je samen kunt doorbrengen. Dit jaar zat dat er voor Yo en Wes helaas niet in. Werk zorgde ervoor dat ze naar het buitenland moest, terwijl Wes samen met vrienden en de kleine Xess Xava zich prima vermaakte in Ibiza.

Yo liet nog wel even via Instagram weten dat haar man jarig is en dat ze hem de beste dag ooit gunt, maar wat we niet zagen is dat ze helemaal niet bij hem kon zijn. Bekijk de beelden hierboven.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook