De reden waarom Queen Elizabeth en prins Philip niet hand-in-hand lopen

Het huwelijk van Queen Elizabeth en prins Philip lijkt overal tegen bestand. Niet voor niets zijn de royals al 68 (!) ja...

Het huwelijk van Queen Elizabeth en prins Philip lijkt overal tegen bestand. Niet voor niets zijn de royals al 68 (!) jaar getrouwd. Wat is het geheim achter hun huwelijk? Het is in ieder geval niet omdat ze vaak hand-in-hand lopen.

Hij is 95, zij is 90, maar ondanks hun huwelijk van 68 jaar zie je de twee nooit als tortelduifjes hand-in-hand lopen. Daarom is het misschien des te verrassender om te horen dat de twee nog steeds enorm close zijn. Er wordt ook wel gezegd dat zij de kroon draagt, maar dat hij de broek aan heeft. Prins Philip staat onvoorwaardelijk achter zijn vrouw, al hoeft de Queen echter niet veel romantiek vanuit zijn kant te verwachten.

Vanwege bepaalde waarden (een generatie ding) kiezen ze ervoor om niet en public veel affectie te tonen of zo gezegd: geen affectie. Dat betekent niet dat hij harteloos is, hij staat namelijk onvoorwaardelijk achter zijn vrouw. Philip moet het meer van zijn andere charme hebben, humor. Romantiek is namelijk niet iets waar hij zijn vrouw mee verrast. Met humor dus wél.

Lees ook:

Laatste nieuws