Zien: de eerste foto van prinses Gloria Irene

Een royal bevalling betekent altijd veel spanning en toen de vrouw van prins Jaime De Bourbon De Parme beviel was dat ni...

Lees ook

Een royal bevalling betekent altijd veel spanning en toen de vrouw van prins Jaime De Bourbon De Parme beviel was dat niet anders. Wat zou het geslacht zijn? Hoe heet de nieuwe prins of prinses? De naam wisten we al (Gloria Irene, vernoemd naar Jaime’s moeder), maar het wachten was op het allerleukste: de eerste foto’s. Die zijn nu hier!

Gloria Irene is het kleine zusje van prinses Zita Clara (2) en ze is apetrots op de nieuwe prinses. De familie woont samen in Rome en we weten niet of het aan de afstand ligt, maar we zijn blij dat ze nu eindelijk de eerste foto van het gezin naar buiten hebben gebracht. Op het kiekje zie je prins Jaime, prinses Viktória en de prinsesjes Zita en Gloria Irene. De prinses is nu bijna een maand oud, dus het was tijd voor een fotomoment. Zie hier de allereerste foto’s:

prins jaime prinses gloria irene © ranoccieprincipesse

prins jaime prinses gloria irene © Royal Highness

Het lijkt erop dat grote zus Zita nu al niet haar handjes van haar kleine zusje af kan houden, dus moeder Viktória houdt haar goed in de gaten. Veel zien we niet van Gloria Irene, maar aan de blik van de trotse ouders te zien zijn ze maar al te blij met hun gezinsuitbreiding.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook