Gespot: prins Harry zoenend met deze zangeres

Schreven we gisteren nog dat prins Harry een nieuwe vlam heeft, werd 'ie nu weer met iemand anders gespot! Er is geen fo...

Schreven we gisteren nog dat prins Harry een nieuwe vlam heeft, werd ‘ie nu weer met iemand anders gespot! Er is geen fotobewijs, maar omstanders weten het zeker: prins Harry zoenend met Ellie Goulding, dat kan geen toeval zijn. Heel toevallig is een blondine à la Ellie precies zijn type… Is hier meer aan de hand?


Het is inmiddels twee jaar geleden dat Harry en voormalig vriendin Cressida Bonas een punt zette achter hun relatie. Dat gaf hem vrij spel om te flikflooien met knappe vrouwen, maar het wachten is nu op het moment dat Harry besluit om iets serieuzers aan te gaan. Is Ellie Goulding de persoon die hem kan temmen? Ze zijn immers al jaren vrienden en volgens bronnen had hij tijdens de afterparty van de Audio Polo challenge alleen maar oog voor de zangeres. Tijdens het event zouden de twee ook nog eens gezoend hebben.

Aangezien het verboden was om tijdens het evenement foto’s te maken is er geen bewijs van de romance tussen Harry en Ellie. Maar heel toevallig verliet zij het evenement vijf minuten later dan hij… Zijn ze meer dan vrienden? Zo ja, dan is de vraag of de Britse royals daarmee akkoord gaan. Haar celebritystatus is namelijk niet erg royal like.

Lees ook:

Laatste nieuws