Deze video van prins Alexander is te lief

De kleine prins Alexander van Zweden is slechts een paar maanden oud, maar heeft nu al zijn eerste publieke opwachting m...

Lees ook

De kleine prins Alexander van Zweden is slechts een paar maanden oud, maar heeft nu al zijn eerste publieke opwachting meegemaakt! Tijdens de nationale dag in Zweden werd hij voor het eerst getoond aan het publiek en eerlijk is eerlijk, we wilden natuurlijk maar al te graag de eerste bewegende beelden zien. Goed nieuws: wij hebben de beelden.

De eerste foto van prins Alexander was al om te smelten en toen prins Carl Philip en prinses Sofia afgelopen maand weer nieuwe foto’s deelden waren alle royalwatchers in de wolken. Tja, als trotse ouders willen ze niets liever dan hun babygeluk delen. Op de foto’s was zelfs een plekje gereserveerd voor de Border Terrier Siri die sinds de prins en prinses samenwonen en (groot) onderdeel van de familie is.

Het wachten bleef echter op de eerste video. Die video is nu hier! Afgelopen maandag was niet alleen een grote dag voor het Zweedse volk, maar ook voor de royal liefhebbers. Terwijl prinses Sofia iedereen toespreekt houdt ze prins Alexander vast en tijdens zijn eerste publiekelijke verschijning houdt hij zich al erg groot. Bekijk de beelden hierboven.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook