Is dit de nieuwe vlam van prins Harry?

Prins Harry is één van de meest felbegeerde vrijgezellen ter wereld. Met zoveel aandacht kijken wij niet raar op als de...

Lees ook

Prins Harry is één van de meest felbegeerde vrijgezellen ter wereld. Met zoveel aandacht kijken wij niet raar op als de Britse prins weer van de markt is. Onlangs woonde Harry een concert van Bruce Springsteen’s E Street Band bij en daar werd hij gespot met een meisje. Zou zij de nieuwe van prins Harry zijn? 

Elke week gaan er wel geruchten over prins Harry en een nieuwe liefde. Deze week zorgde een foto van de prins en een brunette voor een hoop roddels. De twee poseren samen voor de camera, waarna het meisje het kiekje op internet zetten met het bijschrift ‘New boyfriend’. Zou het dan echt…?

De mysterieuze brunette blijkt de 19-jarige Olivia Tallent te zijn, de dochter van de bassist van de band. De reacties gingen meteen los. “Trust me. Trouw met hem!” luidt een reactie. Blijkbaar vinden veel mensen de twee wel bij elkaar passen.

Neem het onderschrift van Olivia niet te serieus. De Britse prins is nog steeds vrijgezel! Het meisje schrok zo van de (veelal enthousiaste) berichten dat ze op Twitter de lucht klaarde. “Ik datet niet echt met Harry, mensen. Laten we het niet overdrijven,” schrijft Olivia.

Lees ook: Dit moet wel de leukste kant van prins Harry zijn

Laatste nieuws

Zie ook