Prinses Charlene oog in oog met grootste rivale

Bij de Philipp Plein modeshow in Monaco had – heel sneu – niemand oog voor de kleren. Iedereen wilde weten hoe de battle...

Lees ook

Bij de Philipp Plein modeshow in Monaco had – heel sneu – niemand oog voor de kleren. Iedereen wilde weten hoe de battle tussen prinses Charlene en haar grootste rivale zou gaan.

Presentator van de show was namelijk Victoria Silvstedt, het rondborstige blootmodel waar prins Albert buitengewoon lang en vreselijk onchic mee heeft gerotzooid, ook nog een beetje toen Char al in beeld was. Victoria is een goede vriendin van Albert gebleven en was een van de gasten op zijn huwelijk met Charlene. Waar ze zeer blond, pneumatisch en wulps de show stal, terwijl de bruid wat betraand naast haar mopperende man liep, die vond dat ze niet zo moest huilen. Oh, de romantiek…

Victoria – Charlene: 0-1

© Palais Princier © Palais Princier

Wie had gehoopt op een ‘handbags at dawn’ moment, moest teleurgesteld aan de champagne. Prinses Charlene heeft de afgelopen vijf jaar alle hobbels met prins Albert overwonnen. En beschikt dankzij de adorable Mini-Monaco’s over aanzienlijk meer zelfvertrouwen. Zelden is iemand dodelijker beleefd begroet als Victoria door Charlene. Hare Doorluchtige Hoogheid was zeldzaam geanimeerd, prees de ontwerper en zwaaide voornaam. En ging toen, na Victoria nog eens demonstratief hartelijk te hebben bedankt voor haar bijdrage, in de royal limousine terug naar haar verrukkelijke paleis, tweeling en prins. Take that, Silvstedt.

Is prins Stefan wel een prins?
Charlene modeshow 2

Op de modeshow van Philipp Plein wemelde het van de C-royals. Dit is vermeend fraudeur erfprins Stefan Crnojevic (ook wel Tchernetich) van Montenegro, die zich een keizerlijke en koninklijke hoogheid noemt. En zich met dit soort teksten introduceert. Wat best een tikje pompeus is, gezien het feit dat die landen de monarchie hebben afgeschaft. Zoals het misschien ook wat too much is om ook meteen te roepen dat hij prins van Servië, Macedonië en Albanië is. En rechtstreeks afstamt van keizer Constantijn (die van Constantinopel / Istanboel).

Run, Charlene, run!

© Palais Princier © Palais Princier

Online is het een en ander alleen te verifiëren op – hé, toevallig! – Stefans eigen site. En onze vrienden van Fake Titles And Orders ontdekten dat hij allerlei obscure ordes uit de feestwinkel aanbiedt in ruil voor een ‘donatie’. En onder andere Pamela Anderson tot ridder heeft geslagen. De schat geloofde eerst ook nog dat ze nu een Dame of Montenegro en gravin van Monaco is. Kortom, geen wonder dat Charlene zich verre hield van deze prins Carnaval – ze is echt heel chic geworden in vijf jaar tijd. Wonderful side-eye, Uwe Doorluchtige Hoogheid (en ja, die titel is wél echt).

Laatste nieuws

Zie ook