Wil je wonen: het bekende ‘Full House’-huis staat te koop!

Trip down memory lane. Het oude 'Full House'-huis staat te koop! Voor slechts 3,7 miljoen euro is het van jou. Om even i...

Lees ook

Trip down memory lane. Het oude ‘Full House’-huis staat te koop! Voor slechts 3,7 miljoen euro is het van jou. Om even in te komen, hierboven wat fragmenten uit het allereerste ‘Full House’-seizoen (hoe klein zijn de Olsen Twins hier!).

Wil je wonen: het bekende 'Full House'-huis staat te koop! © YouTube

Tja, we herkennen allemaal dat iconische intro nog. En nu met de Netflix-hit ‘Fuller House‘, het vervolg op… Je zou bijna vergeten dat de Tanners eerst in een ander huis woonden.

Uncle Joey, Uncle Jesse, Aunt Rebecca, Michelle, noem maar op. Iedereen heeft in het ‘Full House’-huis jaren doorgebracht ? soort van. De serie werd namelijk opgenomen in Burbank, Californië. Hier, op de set, werd het interieur neergezet (de kamers die we van de serie kennen). Het oorspronkelijke ‘Full House’-huis daarentegen stond elders.

Je vindt het ‘Full House’-huis nog steeds op 1709 Broderick Street, San Francisco, waar het in 1883 gebouwd is. Hier zijn dus ook de buitenopnames van het huis geschoten (bekijk hier het volledige huis).

Wil je wonen: het bekende 'Full House'-huis staat te koop! © YouTube / Realtor.com

Het huis ziet er wel een beetje anders uit dan toen het voor het eerst op televisie kwam in 1987: geen rode deur, geen lichtgrijze buitenkant meer. Maar het blijft herkenbaar (zie foto hierboven). Mocht je iemand weten die dit huis gaat kopen? We komen graag langs met koffie en appeltaart!

Wil je wonen: het bekende 'Full House'-huis staat te koop! © Realtor.com

Wil je wonen: het bekende 'Full House'-huis staat te koop! © Realtor.com

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook