Oeps. Opening Koningin Máxima niet helemaal volgens plan

Commotie bij bij lintjes knippen 2.0. Koningin Máxima had de eer afgelopen donderdag de nieuwe SingularityU (speciale un...

Commotie bij bij lintjes knippen 2.0. Koningin Máxima had de eer afgelopen donderdag de nieuwe SingularityU (speciale universiteit) in Eindhoven te openen. Op deze universiteit worden wetenschappers vanuit de gehele wereld samengebracht om met behulp van de nieuwste technologieën uitdagingen op het gebied van water, voedsel, mobiliteit en gezondheidszorg aan te pakken.

Lintjes knippen 2.0

Het was de bedoeling dat de koningin de universiteit zou openen met twee speciale drones, maar dat spectaculaire moment verliep niet geheel volgens plan, zoals je in de bovenstaande video hebt kunnen zien. Koningin Máxima liep naar voren om een lint door te knippen dat omhoog gehouden werd door twee drones. De koningin en alle aanwezigen leken in de veronderstelling dat de drones zouden het lintje wel even in de lucht zouden houden, terwijl de koningin gewapend met een schaar erop af lief. Maar voordat Máx een knip kon geven, waren de drones alweer geland. Lintjes knippen 2.0 is nog geen succes. Wie weet in de toekomst! (Of volgende week, de koningin grapte dat ze dan graag weer langs zou komen)

Koningin Máxima reisde donderdag voor de tweede keer in korte tijd af naar Eindhoven. Vorige week reikte ze hier nog de Koning Willem I Prijs 2016 uit.

Outfit 2.0

Oeps. Opening Koningin Máxima niet helemaal volgens plan © BSRagency.com

Koningin Máxima droeg een outfit van Natan x Edouard Vermeulen. Deze droeg de koningin ook tijdens haar staatsbezoek naar Canada. De hoed is natuurlijk van Fabienne Delvigne, de oorbellen van Ole Lynggaard en de pumps van Gianvito Rossi (€510).

Laatste nieuws