Hollywood Dossier: Zwanger en boven de 40

Janet Jackson is op haar 50e in verwachting van haar eerste kind met haar man Wissam Al Manameldt. De zangeres annuleerd...

Lees ook

Janet Jackson is op haar 50e in verwachting van haar eerste kind met haar man Wissam Al Manameldt. De zangeres annuleerde onlangs al haar resterende concerten van The Unbreakable Tour om zich volledig te richten op het krijgen van een baby. “Ik moet op doktersadvies rust houden”. Dit liet La Jackson in onderstaande videoboodschap weten:

Deze zwangerschap is, als we Janet mogen geloven, het beste wat de zangeres in tijden is overkomen. Janet is niet de enige laatbloeier qua zwangerschap: vele andere wereldsterren gingen haar voor, bekijk de video helemaal bovenaan, of lees snel verder.

Gwen Stefani

Op haar 44ste kreeg de zangeres een mooi cadeautje: Apollo (2). Apollo is het broertje van Kingston (10) en Zuma (7). En hoewel er geruchten gaan dat Gwen zwanger zou zijn van haar nieuwe vriend Blake Shelton (helemaal doordat de zangeres onderstaande Instagram postte, als ‘grapje’), blijft het stel alles ontkrachten.

It’s a girl ?????gx

Een foto die is geplaatst door Gwen Stefani (@gwenstefani) op

Mariah Carey

De diva bevalt op 42-jarige leeftijd van een tweeling: Moroccan en Monroe Cannon (5).

Mariah Carey Mariah Carey © Getty Images

Kelly Preston

Acteur John Travolta en zijn vrouw Kelly belanden in een nachtmerrie als hun zoon Jett plotseling overlijdt aan de gevolgen van de zeldzame ziekte van Kawasaki. Een heftige periode voor de familie. Niet lang daarna raakte Kelly op 48-jarige leeftijd weer zwanger. In 2010 werd hun derde kind geboren, Benjamin, inmiddels 5. Grote zus Ella Bleu (16) heeft er haar handen vol aan!

Cannes

Een foto die is geplaatst door Kelly Preston (@kellyptravolta) op

Halle Berry

Actrice Halle Berry krijgt op haar 41ste haar eerste kind, dochtertje Nahla (8). En zo’n 2 jaar geleden, op haar 47ste, kwam daar broertje Maceo (2) bij.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook