Gezinsuitbreiding voor prins Maurits en prinses Marilène

Ja, je lees het goed! Prins Maurits en zijn echtgenote prinses Marilène hebben er een nieuw gezinslid bij. Bekijk de vid...

Lees ook

Ja, je lees het goed! Prins Maurits en zijn echtgenote prinses Marilène hebben er een nieuw gezinslid bij. Bekijk de video hierboven maar.

De prins heeft het druk, nu de superschattige labradorpup ‘Ubora’ haar intrek genomen heeft in hun onderkomen te Amsterdam. De kids Anna, Lucas en Felicia ? zijn in ieder geval reuze blij met de komst van de harige viervoeter…

De labradorpup is een pup in opleiding. ‘Uiteindelijk wordt Ubora een geleidehond,’ zo laat prinses Marilène weten in een interview met Margriet. Dat betekent dat het gezin straks weer afscheid moet nemen van de lieve Ubora. Het gezin zorgt inmiddels al zo’n 8 maanden voor de pup en hopen dat het beestje zo een geweldige kindertijd heeft (waarbij het Oranje gezin natuurlijk de pup wel meteen leert wat wel en niet mag natuurlijk, de pup is ‘in opleiding’).

Felicia met Anna en Lucas in 2008 © RVD Felicia met Anna en Lucas in 2008 © RVD

De kleine Ubora is inmiddels zo geliefd in huis, dat een vakantie er niet meer in zit. Reden: de kinderen willen de harige stuiterbal niet te lang missen. En de prins zelf stiekem ook niet. Hij vindt het heerlijk om weer een hond in huis te hebben. Zijn ouders Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet hadden ook altijd veel honden; zo vertelt Maurits dat hij en zijn broers daar ‘verantwoordelijk’ voor waren en dat hij dus heel goed weet ‘hoeveel tijd en aandacht het hem gaat kosten’.

De pup in opleiding blijft zo ongeveer een jaar bij de familie. Dat betekent dat ze nu nog maar een paar maandjes van Ubora kunnen genieten. En dat zorgt ervoor dat de kids daar rekening mee houden in hun agenda. Zo slaat Felicia ‘speelafspraken over omdat ze ’s middags met de hond wil zijn’. Dat wordt nog even slikken als de viervoeter de familie van Oranje moet verlaten.

Laatste nieuws

Zie ook