Het bewijs dat Estelle Cruijff het roer helemaal omgooit

Estelle Cruijff ken je misschien vooral als ex van Ruud Gullit en glamourvrouw die veel feestjes afliep. De afgelopen ja...

Estelle Cruijff ken je misschien vooral als ex van Ruud Gullit en glamourvrouw die veel feestjes afliep. De afgelopen jaren is dat wel anders! Na haar scheiding van Ruud en de onstuimige relatie met Badr Hari doet Estelle het rustig aan. Sterker nog, ze gooit het roer helemaal om. Zeker nu ze het goede nieuws heeft gehoord dat ze de nieuwe ambassadeur is van de Johan Cruijff Foundation.

Estelle vertelt dat ze de afgelopen jaren bewust voor een rustiger bestaan heeft gekozen. Door de scheiding met Ruud Gullit kwam ze regelmatig negatief in het nieuws en dat hield niet op toen ze aanpapte met Badr Hari. Inmiddels vult ze haar leven heel anders in. In plaats van feestjes bezoeken zit ze tegenwoordig eerder een avondje op de bank en haar familie heeft waarschijnlijk de verandering in haar gezien! Ze hebben Estelle namelijk naar voren geschoven om in de voetsporen van Johan Cruijff te treden door ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation te worden. Tot groot genoegen van Estelle herself. Ze kan namelijk niet wachten om met liefde de passie van haar overleden oom door te zetten. Gefeliciteerd Estelle!

Lees ook:

Laatste nieuws