Foto’s: Adele wandelt langs de Amsterdamse Grachten met zoontje

Adele is in Nederland! Helaas kan niet iedereen haar concerten op 1, 3, 4 en 6 juni in een uitverkocht Ziggo Dome bijwon...

Lees ook

Adele is in Nederland! Helaas kan niet iedereen haar concerten op 1, 3, 4 en 6 juni in een uitverkocht Ziggo Dome bijwonen… Maar mocht je in Amsterdam wonen, dan kan het zo maar zijn dat je de wereldberoemde zangeres langs ziet lopen. En dat ziet er zo ? uit!

Adele werd gister met haar zoontje Angelo (3) gespot in Amsterdam. De zangeres was wat eerder naar Nederland gekomen, dan kon ze vast een beetje acclimatiseren. Want vanaf morgen moet ze aan de bak. Ze staat maar liefst vier keer in een uitverkocht Ziggo Dome. En dan mag ze nu best een beetje me-time hebben met de kleine Angelo. En dat wandelen langs de gracht doet Adele gewoon op sneakers, witte Converse All Stars. En kleine Angelo op te schattige blauwe Adidas Superstars. Heerlijk stel.

En in de tas?

We kunnen niet alles zien. Maar het lijkt erop dat de zangeres de kleine goed verwend heeft, aan de blauwe Brio.-doos (houten treintjes) te zien.

[sm-iframe src=”“]

Ook leuk:

Laatste nieuws

Zie ook